VDH Stoffering

Wandafwerking

Netjes afgewerkte wanden zijn van onmisbaar belang voor de uitstraling van jouw ruimte. Het strak afwerken van een wand kan alleen door een specialist goed gedaan worden. VDH Stoffering kan jouw wanden op professionele wijze behangen, stucen, verven of spuiten.

Behangen

Je kunt met behang snel een groot effect bereiken. Behang is beschikbaar in diverse patronen en prints.

Voor het behangen van jouw wanden gebruiken we diverse soorten glasvezelbehang (ook wel scanbehang genoemd). Onder glasvezelbehang vallen glasweefselbehang, glasvliesbehang, fotobehang en renovliesbehang. Dit moderne behang is erg sterk en gemakkelijk (over) te schilderen.

Glasvezelbehang is slijtvast, brandvertragend en is ook nog geschikt voor mensen met allergieën, omdat het stofvrij is. Ten slotte heeft glasvezelbehang een unieke structuur, die niet verloren gaat wanneer je eroverheen schildert.

Het aanbrengen van glasvezelbehang is geen eenvoudige klus, en vereist professioneel werken met glasvezellijm. Wij zijn ervaren in het behangen met glasvezelbehang en helpen jou bij het strak en glad aanbrengen van glasvezelbehang in je bedrijfsruimte.

Voordelen van behangen zijn:

  • Gebruiksklaar
  • Met behang kun je je muren eenvoudig structuur geven
  • Goede kwaliteit behang kan zo 10 tot 15 jaar meegaan
  • Met behang kun je meer persoonlijkheid uitstralen

Een nieuwe verlaag doet wonderen op uw muren, en verandert zowel de sfeer als de uitstraling van een kamer of je interieur aanzienlijk.

Verven van je muren is de ideale manier om je muren die strakke afwerking te geven. In combinatie met glasvezelbehang, is dat het makkelijk te schilderen is. Wanneer je glasvezelbehang schildert, gaat dat niet ten koste van de structuur van het behang. Ben je de kleur van je glasvezelbehang zat, of heeft de muur een nieuw likje verf nodig? Geen probleem: glasvezelbehang is heel eenvoudig over te schilderen of te spuiten – de ideale manier om je muren weer een strak uiterlijk te geven.

VDL Stoffering is jouw ervaren en flexibele partner voor het behangen en verven van alle wanden.

Voordelen van verven zijn:

  • Verven is sneller, in de regel minder voorbereiding dan behangen.
  • Verven is goedkoper en makkelijker
  • Het vraagt minder expertise dan behangen.
  • Als de muur goed is, kun je in principe gewoon over de bestaande laag verf of behang heen verven.

Wanden verven of spuiten

‘Vertel hier bv iets over wat VDH voor uw vloerproject kan betekenen, unieke eigenschappen van materiaal of USP’s mbt samenwerkingen.’

Benieuwd wat we voor jou project kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Contact