VDH Stoffering

Over ons

VDH adviseert & inspireert. Van concept tot afgewerkt interieur. Wij denken in oplossingen.

VDH Stoffering is gespecialiseerd in het afwerken van jouw woning, kantoor, instelling, winkel- of bedrijfspand. We leveren en plaatsen de vloeren/plinten en verzorgen de wandafwerking en raamdecoratie. Met ruim 25 jaar ervaring in het vakgebied kunnen we alle materialen zelf leveren en efficiënt plaatsen. Daarnaast denken we graag met je mee over de inrichting en kunnen we je voorzien van advies op maat.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze werkwijze.

Contact

Over ons

VDH Stoffering is opgericht door Marvin van den Houten. Na 10 jaar gewerkt te hebben als stoffeerder, is hij in 2004 voor zichtzelf begonnen en is VDH Stoffering opgericht. Marvin was namelijk op zoek naar meer uitdaging en vrijheid in de projecten waaraan hij werkte om tot betere oplossingen te komen. Met ons team hebben wij inmiddels al jaren ervaring als woning-  en projectinrichters, en die ervaring gebruiken wij elke dag in ons werk

Voor ons staat een goede samenwerking in elk project centraal. Zonder duidelijke afspraken en communicatie kan een project niet tot een goed einde komen en daarom kan je goed op ons bouwen. Naast duidelijke afspraken en heldere communicatie voelen wij verantwoordelijke voor het werk wat we doen.

Dit is hoe wij werken

Bij VDH stoffering helpen wij jou van het begin tot het einde. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of een compleet nieuwe inrichting door onze kennis en ervaring kunnen wij jou adviseren en begeleiden om zo tot een goed einde te komen.  Dit doen we door je te inspireren met nieuwe ideeën, inspiratie en inzichten. We maken samen concrete plannen met heldere afspraken om zo samen tot een nieuwe omgeving te komen.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Contact