VDH Stoffering

Projecten

Van wand tot vloer, maar ook de details. De plinten maken het af maar raambekleding brengt sfeer en functionaliteit in uw ruimte.

VDH Stoffering is gespecialiseerd in het afwerken van jouw kantoor, instelling, winkel- of bedrijfspand. We leveren en plaatsen de vloeren/plinten en verzorgen de wandafwerking en raamdecoratie. Met ruim 20 jaar ervaring in het vakgebied kunnen we alle materialen zelf leveren en efficiënt plaatsen. Daarnaast denken we graag met je mee over de inrichting en kunnen we je voorzien van advies op maat. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak kennis met onze werkwijze en neem vrijblijven contact met ons op.

contact

Vloeren

meer info

Wanden

meer info

Voor thuis of kantoor;
it’s all in the details.

Raambekleding

meer info

Plintafwerking

meer info

Benieuwd?

Wij geloven dat een goede afwerking de finishing touch voor uw woning kan betekenen. Twijfelt u nog of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

informeer naar de mogelijkheden

Dit is hoe wij werken

Bij VDH stoffering helpen wij jou van het begin tot het einde. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of een compleet nieuwe inrichting door onze kennis en ervaring kunnen wij jou adviseren en begeleiden om zo tot een goed einde te komen.  Dit doen we door je te inspireren met nieuwe ideeën, inspiratie en inzichten. We maken samen concrete plannen met heldere afspraken om zo samen tot een nieuwe omgeving te komen.