06 – 482 54 455

Horizontale jaloezieën:

Waar horizontale jaloezieën vroeger een puur functioneel doel dienden, worden ze tegenwoordig ook gebruikt als sfeervolle raamdecoratie. Je kunt in deze tijd namelijk meer krijgen dan alleen de traditionele aluminium jaloezieën. Wat dacht je bijvoorbeeld van houten jaloezieën, met diverse kleuren ladderband? Of jaloezieën met een gigantische keuze aan kleuren, prints en uitvoeringen? Jaloezieën mogen tegenwoordig met recht raamdecoratie genoemd worden.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën (ook wel lamellen genoemd) dienen misschien hetzelfde praktische nut als horizontale jaloezieën, maar geven een heel andere sfeer aan een ruimte. Ze zijn een praktisch, stijlvol alternatief voor gordijnen. Met verticale jaloezieën heb je alle controle over hoeveel licht er in jouw ruimte binnenkomt.

Verticale jaloezieën zijn vooral geschikt voor grote of afwijkende ramen en glasoppervlakken (zoals schuifpuien). Ook voor deze jaloezieën zijn ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen mogelijk.

Rolgordijnen

Ze zijn in bijna ieder interieur wel te vinden: rolgordijnen. Met deze zeer betaalbare gordijnen kun je op vele manieren het licht in de ruimte reguleren. Van transparant tot verduisterend, van strak zakelijk tot warm en sfeervol – rolgordijnen zijn in alle situaties toe te passen. De rolgordijnen zijn eenvoudig, maar toch elegant, en zeer eenvoudig te monteren.

Je hebt met rolgordijnen bovendien de keuze uit ontelbaar veel stoffen, kleuren en dessins. Dat betekent dat je altijd rolgordijnen kunt vinden die perfect bij de ruimte passen.

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn moderne, strakke gordijnen die je zelf op alle manieren naar boven en beneden kunt bewegen. Onze collectie bestaat uit geplisseerde stoffen in verschillende tinten, die op een prettige manier het licht doorlaten. Zo creëer je een rustige sfeer in je interieur.

Onze Duo Plissé gordijnen (met een honingraatvormige structuur) zijn eigenlijk een ‘dubbele uitvoering’ van de standaard plisségordijnen. Dat betekent dat ze extra isolerend werken, energie besparen, sterker zijn en een luxe uitstraling hebben. Duo Plissé gordijnen zijn een uitstekend alternatief voor plisségordijnen voor wie geeft om duurzaamheid.

VDH Stoffering levert diverse uitvoeringen van (duo) plissé gordijnen. Zo leveren we het top-down-bottom-up systeem, waarbij je zowel de onderlat als bovenlat naar gelieve op en neer kunt bewegen. Hiermee kun je precies bepalen welke delen van het raam wel en niet bedekt worden door de plisségordijnen.

De ‘day & night’ uitvoering combineert verschillende stoffen (zoals een transparante en verduisterende stof) in één systeem. Je kunt de verschillende lagen apart naar boven en beneden schuiven, en ze wel of niet laten overlappen. Met dit systeem heb je dus nog meer controle over de verduistering van je interieur!

VDH Stoffering helpt je bij het uitzoeken van de perfecte raambekleding voor jouw interieur. We denken mee over welke soort raambekleding het meest geschikt is per ruimte, evenals mogelijke kleuren, patronen en materialen. Zo zorgen we samen voor de uitstraling waar jij naar op zoek bent.