06 – 482 54 455

Het bedrijf

VDH Stoffering is gespecialiseerd in project en woningstoffering maar ook de inrichting hiervan. Met 22 jaar aan ervaring op het gebied van stoffering en inrichting zijn wij de ideale partner voor jouw project. We hebben zowel grote als kleine projecten gedaan, voor particulieren en bedrijven.

Ons team van specialisten staat voor je klaar voor een keurige vloer-/wandafwerking en stijlvolle raambekleding. Door onze ervaring in verschillende branches – zoals horeca, kantoren, winkels en woningen kunnen wij op ieder gebied met je meedenken.

Wij nemen al je zorgen uit handen wat betreft het project. We pakken elk deel van het project actief en professioneel op, zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken. VDH Stoffering staat garant voor een perfect eindresultaat, gerealiseerd door erkende vakmensen.

Heb je vragen over ons bedrijf of onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De eigenaar

Mijn naam is Marvin van den Houten. Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als leerlingstoffeerder, ben ik in 2004 voor mezelf begonnen en heb ik VDH Stoffering opgericht. Ik was namelijk op zoek naar meer uitdaging en vrijheid in de projecten waaraan ik werk. Ondertussen heb ik al 22 jaar ervaring als stoffeerder, en die ervaring gebruik ik elke dag in mijn werk.

Voor mij staat een goede samenwerking in een project centraal. Zonder goede communicatie kan een project namelijk niet tot een goed einde komen. Daarom kun je goed op mij bouwen: ik streef naar duidelijke afspraken, heldere communicatie en ik voel mij verantwoordelijk voor de afspraken die ik maak.

Ik zie elk project als een persoonlijke uitdaging. Daarom denk ik in alle fasen van het project mee om tot een ideaal eindresultaat te komen. Bovendien hou ik een oogje in het zeil betreft budget.