06 – 482 54 455

Wandafwerking

Netjes afgewerkte wanden zijn van onmisbaar belang voor de uitstraling van jouw bedrijfsruimte. Het strak afwerken van een wand kan alleen door een specialist goed gedaan worden. VDH Stoffering kan jouw wanden op professionele wijze behangen, verven of spuiten.

Wanden behangen

Voor het behangen van jouw wanden gebruiken we diverse soorten glasvezelbehang (ook wel scanbehang genoemd). Onder glasvezelbehang vallen glasweefselbehang, glasvliesbehang, fotobehang en renovliesbehang. Dit moderne behang is erg sterk en gemakkelijk (over) te schilderen.

Glasvezelbehang is slijtvast, brandvertragend en is ook nog geschikt voor mensen met allergieën, omdat het stofvrij is. Ten slotte heeft glasvezelbehang een unieke structuur, die niet verloren gaat wanneer je eroverheen schildert.

Het aanbrengen van glasvezelbehang is geen eenvoudige klus, en vereist professioneel werken met glasvezellijm. Wij zijn ervaren in het behangen met glasvezelbehang en helpen jou bij het strak en glad aanbrengen van glasvezelbehang in je bedrijfsruimte.

Wanden verven en spuiten

Een ander voordeel van glasvezelbehang, is dat het makkelijk te schilderen is. Wanneer je glasvezelbehang schildert, gaat dat niet ten koste van de structuur van het behang. Ben je de kleur van je glasvezelbehang zat, of heeft de muur een nieuw likje verf nodig? Geen probleem: glasvezelbehang is heel eenvoudig over te schilderen of te spuiten – de ideale manier om je muren weer een strak uiterlijk te geven.

VDL Stoffering is jouw ervaren en flexibele partner voor het behangen en verven van alle wanden.