06 – 482 54 455

Tapijttegels

Tapijttegels worden vaak in interieurprojecten toegepast, omdat ze makkelijk in gebruik zijn. Zo vereisen tapijttegels meestal geen speciale ondergrond. Ze zijn erg sterk en duurzaam en gaan daardoor lang mee. Mochten de tegels toch aan vervanging toe zijn: tapijttegels kunnen relatief eenvoudig verwijderd worden. Je kunt tapijttegels daardoor makkelijk vervangen hergebruiken bij een verhuizing.

Met tapijttegels heb je oneindig veel mogelijkheden om je eigen vloer te ‘ontwerpen’. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten, kleuren, designs en afmetingen, die je ook nog met elkaar kunt combineren. Ten slotte zijn tapijttegels geluiddempend, isoleren ze goed, en heb je geen snijverlies.

 

Projecttapijt

Projecttapijt is speciaal gemaakt voor plekken waar veel gelopen wordt, zoals winkels en horecagelegenheden. Het is een stuk sterker dan normaal tapijt. Projecttapijt is daarnaast erg slijtvast en heeft een vuilwerende functie, waardoor de vloer van jouw bedrijfsruimte er altijd netjes uitziet. Het is bovendien geluiddempend, warm en comfortabel om op te lopen.

VDH Stoffering levert ook speciaal projecttapijt dat fijnstof vasthoudt, zoals Desso Airmaster. Dit type tapijt wordt gemaakt met speciale garens, die fijne stofdeeltjes vasthouden. Wanneer je er vervolgens met de stofzuiger overheen gaat, wordt dit vastgehouden stof opgezogen. Hierdoor ademen de bezoekers en medewerkers van jouw bedrijf minder stof in en creëer je een beter binnenklimaat.

Wij helpen jou om een chique uitstraling te geven aan je ruimte met behulp van projecttapijt.

 

Marmoleum

Marmoleum (ook wel linoleum genoemd) is de ideale keuze voor een milieuvriendelijke vloer. Dit materiaal is erg duurzaam en goed bestand tegen intensief gebruik. Met marmoleum leg je een frisse en dynamische vloer in je bedrijfsruimte van de hoogste natuurlijke kwaliteit. De kosten van marmoleum zijn laag en het materiaal is eenvoudig te reinigen en onderhouden. VDH Stoffering levert zowel compacte als akoestische varianten van marmoleum.

Ben je op zoek naar een duurzame, functionele vloer met een prettige uitstraling? Dan helpen wij je met het leggen van een marmoleum vloer.

PVC stroken

Wil je graag de uitstraling van een houten vloer, maar zonder al te veel onderhoud? Kies dan voor een PVC-vloer. PVC-vloeren zijn kunststof parketvloeren en zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor vloeren van natuurlijk materiaal (parket of natuursteen). Het voordeel van PVC is namelijk dat het weinig onderhoud vereist en jarenlang meegaat.

PVC is daarom bij uitstek geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer erg belangrijk is. Met PVC kun je echter ook een mooie, creatieve vloer laten leggen. Je kunt PVC-stroken in vele ontwerpen bestellen, of kiezen voor PVC op rol. Die laatste heeft vaak een effen structuur, waarop je prachtige ontwerpen kunt maken.

VDH Stoffering is je ideale partner om een unieke PVC-vloer te ontwerpen en zo te leggen dat deze jarenlang meegaat.